Personlig trener PT

Finn din personlige trener

En personlig trener er din trener som tilrettelegger treningen, coacher, motiverer og sørger for at du trener riktig. Han/hun vil hjelpe deg å sette målsetninger for treningen din og aller viktigst:

Hjelpe deg i å nå dine treningsmål!

Tenk på hvor avhengige de fleste idrettsutøvere er av sin trener/coach. Din personlige trener henter frem det ytterste i deg og motiverer deg til å gi ditt maksimale på hver trening enten målet er å gå ned i vekt, øke prestasjonene dine eller lære riktig teknikk. Du kan velge mellom ulike løsninger for personlig trening. Vi tilbyr personlig trening Xpress som er 30 minutters økter, personlig trening Ordinær som er 55 minutters økter og Personlig Trening Duo timer som er for 2 personer. For at din personlige trener skal kunne levere kvalitet anbefaler vi minimum 5 timer for å få utbytte. Du bestemmer selvfølgelig hvor omfattende pakke du vil investere i, men en langvarig og tett oppfølgning gir de beste resultatene. Vi har aldri hørt om noen som angrer på en treningsøkt – så nøl ikke, start den gode fremtidsrettede treningen i dag!

Våre personlige trenere

  

Thomas Robberstad

Tidligere utøver på landslagsnivå i telemarkskjøring og fortsatt aktiv utøver på nasjonalt nivå i seiling.
Thomas har 5 års utdannelse fra Norges Idrettshøyskole. Han har vært ansatt i Norges Skiforbund som landslagstrener for alpin landslaget og landslagssjef for landslaget i telemarkskjøring. Han har i flere år holdt kurs for marinejegere og drevet med utdannelse av instruktører og trenere i diverse skidisipliner. Tlf. 901 76 102

Maiken Smidt Larson

Mitt navn er Maiken og jeg er utdannet fysioterapeut. Til daglig jobber jeg på Raft Klinikken. Jeg har stor kunnskap og erfaring med trening til den generelle mosjonist som ønsker å bli sterkere, større, mer robust eller få bedre kondisjon. Sammen jobber vi mot ditt mål på en trygg og god måte. Ta kontakt med meg og vi finner en time som passer. Tlf. 929 74 148. Maiken er tilgjengelig for timer ut juli 2022.

Lill A. Knudsen

Lill er utdannet PT fra Akademiet for personlig trener (AFPT). Hun har jobbet som instruktør i 15 år totalt, og vært ansatt på Raft trening som instruktør, styrkeveileder og resepsjonsleder siden 2014. Lill er opptatt av innlæring av riktig teknikk fra starten av, spesielt ved trening av de store muskelgruppene, i tillegg til styrking av kjernemuskulaturen. Ditt treningsprogram tilpasses deg personlig, og vil bestå av øvelser som passer dine ønsker og behov. Ta kontakt for timebestilling på nr. 911 84 952.

Ta kontakt med resepsjonen

Ta kontakt med oss på 975 54 764 eller trening@rafttrening.no for mer informasjon, eller ta kontakt direkte med våre personlig trenere.
Ønsker du oppfølging av en fysioterapeut tar du kontakt med Raft klinikken på medisinsk@raft-klinikken.no.