Hei alle sammen!
Et lite hjertesukk fra oss dessverre:
Det er forferdelig frustrerende når noen booker timer og ikke møter opp. Dette skjer daglig! Vi har fulle ventelister på nesten alle timene, og mange ønsker å får trent. 9 stk er ikke mange – og det er syyyykt viktig å avbestille timer dere ikke kan gå på.
Derfor: fra neste uke vil alle som booker timer og ikke møter opp, bli utestengt fra booking i 1 uke. I tillegg endres frist for avbestilling til 1 time før. Vi ser oss nødt til å ha disse strenge reglene nå fordi mange «glemmer seg ut» eller booker for mye og følger ikke med. Står du på venteliste MÅ du følge med om du får plass, enten ved mail (på dine booking innstillinger) eller ved å gå inn å sjekke. Vi KAN ikke lenger kjøre timer med 8 stk, når så mange ønsker å trene. I tillegg oppfordrer vi dere til 1 time pr. dag slik at flere får trene. Vær greie og følg reglene slik at vi slipper dette fremover. På forhånd takk!