Vi har midlertidig stengt Raft Trening frem til 13. april. Dette er pålegg fra Regjeringen som en felles dugnad for å forhindre smitte. Vi vil deretter innrette oss etter de nye anbefalingene som vil komme, og på bakgrunn av dette ber vi om din forståelse og tålmodighet i denne tøffe tiden. Vi ønsker alle et treningssenter å komme tilbake til, og vi er avhengig av at du opprettholder ditt medlemskap hos oss for å få det til. Er det likevel slik at du ønsker å endre ditt medlemskap, kan du gjøre dette på «min side» på hjemmesiden vår. Trekket for april er allerede gått ut, men vi vil fryse alle medlemskap dersom dette blir en langvarig situasjon.

Flere kunder har kontaktet oss med beskjed om å ikke stanse abonnementene i denne perioden med korona smitte. Vi forventer ikke at alle har samme oppfatning rundt dette, og jobber derfor med en kompensasjonsløsning når vi ser hvilke følger dette får.