Raft Trening

Våre personlige trenere

 

Thomas Robberstad

Tidligere utøver på landslagsnivå. Fremdeles aktiv utøver på nasjonalt nivå.

Thomas har 5 års utdannelse fra Norges Idrettshøyskole. Han har vært ansatt i Norges Skiforbund som landslagstrener for alpin landslaget og landslagssjef for landslaget i telemarkskjøring. Han har i flere år holdt kurs for marinejegere og drevet med utdannelse av instruktører og trenere i diverse skidisipliner.

Guro Fuhr Gundersen

Guro er et kjent ansikt på Raft både i styrkesalen og i gruppetreningssalen.

Hun er utdannet treningsveileder fra NiH og hun er utdannet StyrkeCoach fra Eirik Sandvik/Silje Mariela. (Eirik Sandvik er en av Norges beste styrketrenere og har som grunntanke «Riktig teknikk i styrketrening betyr å bevege kroppen slik den er ment å bevege seg. Så det å lære riktig teknikk vil derfor være skadeforebyggende og du unngår smerter og øker i styrken». Silje Mariela er kjent for sine styrkeprogrammer- fat attack, muscle up, kick start etc- i tillegg til å være en meget dyktig styrkeCoach er hun veldig flink i kosthold og fettforbrenning. http://www.siljemariela.com)

Guros hovedstyrke er: teknikk, skadeforebyggende trening og baseløft. De siste 10 årene har hun også kjørt gruppetimer som spinning, HiiT, aerobic, styrke etc. og hun er fortsatt på planen flere dager i uken. Hun har både Personlig trener timer og helge kurs. Ta kontakt med resepsjonen på Raft eller Guro direkte for å booke time: gurofuhr@yahoo.no